EspañolCatalà

Fantàstics els nois de Disco Mòbil MR. Altament recomanables. Tenen tota la música necessària i són molt flexibles quant a peticions específiques per part dels nuvis.
Gràcies per un servei impecable.

(Laia – Es va casar el  13/09/2014)

Estem molt contents amb Disco Mòbil MR i amb en Marc. És un gran professional i tothom va estar molt a gust amb la música en tot moment.
El muntatge és molt discret i sap quin tipus de música posar en cada moment.
Nosaltres vam triar les cançons principals i ens va ajudar i aconsellar a l’hora de fer la tria.
Un 10. Tot perfecte per part seva.

(Núria – Es va casar el 20/09/2014)

En Marc és un gran professional habituat als casaments. T’assessora en tot moment i t’ho posa tot molt fàcil. Els seus preus són molt competitius i el servei que ofereix és d’una gran qualitat. Nosaltres no vam poder haver escollit millor. Els nostres convidats ho van passar genial i ell es va adaptar a totes les nostres necessitats. Què més es pot demanar? 100% recomanable.

(Sofia Riera – Es va casar el dia 27/09/2014)

Ens va agradar molt el tracte rebut i els seus consells per a la nostra música. Van posar totes les cançons que vàrem demanar pels moments especials dels nostre casament i van animar la festa fent participar als convidats.

(Óscar Puertolas – Es va casar el 13/09/2014)

Ens vàrem casar el 4 d’octubre i va ser un dia perfecte i meravellós. Ens vam casar per l’Església i la Soprano Carmen Rodríguez va cantar espectacular! Tothom ens va felicitar i en Marc amb el piano va sonar encara millor, va quedar una preciosa i bonica cerimònia. El nostre Dj, en David, ens va posar totes les cançons adequades en cada moment. La música de l’aperitiu sonava molt molt bé; després en el ball la música va ser ideal.

Gràcies a en Marc i a tot el seu equip de Disco Mòbil MR que ens va ajudar en tot moment a elegir les cançons, demostrant el seu enorme talent tant ell com el seu gran equip ja que tot va sortir com esperàvem. Va sortir a la perfecció!

(Anna Vilanova – Es va casar el 04/10/2014)

Servei personalitzat. Molt atents i flexibles. Molt seriosos i professionals
S’adapten a l’estil que necessitis. Marc & Co, uns cracks!
Totalment recomanables perquè la música que escullis faci l’esdeveniment que tu vols.

(Cristina – Es va casar el dia 19/09/2014)

Molt professionals, directes i simpàtics. En el nostre cas el dj va ser en David i va posar tota la música que havíem escollit per a cada cas. Durant el ball ens ho vam passar genial amb música per a totes les edats i adaptant-se sempre als nostres gustos. 100% recomanable.

(Jessica Megias – Es va casar el 27/07/2013)

La nostra experiència amb Disco Mòbil MR va ser molt satisfactòria des del primer moment, per la rapidesa de resposta i professionalitat. Gran repertori musical i bon assessorament. No dubtaríem a tornar-los a contractar. Molt recomanable.

(Marta Pueyo – Es va casar el 21/07/2012)

Les reunions prèvies per decidir la música van ser perfectes ja que vam quadrar la nostra música amb totes les seves recomanacions. El dia de l’enllaç va ser perfecte, amb molta varietat de música. Són uns grans professionals. Enhorabona pel treball ben fet! 100% recomanable.

(Mireia Borrego – Es va casar el 28/09/2013)

Estem molt contents amb els serveis de Disco Mòbil MR. En Marc ens va ajudar moltíssim en la preparació de la música per a la cerimònia i la festa i va ser un DJ perfecte durant el nostre gran dia.
En Marc ens va saber guiar en l’elecció de les músiques perquè tinguéssim un casament original i diferent, exactament com el volíem. El sistema de so de l’Ermita va ser perfecte i va permetre a tots els convidats participar en la cerimònia.

Durant el sopar i la festa, estava en tot moment molt atent a nosaltres per sincronitzar la música a la perfecció i va saber escoltar i veure com reaccionaven els convidats a cada música que posava. Això no va ser tasca fàcil, ja que teníem convidats d’arreu del món amb gustos musicals molt diferents. En Marc va saber incorporar la música americana i portuguesa que volíem, combinant-la bé amb cançons espanyoles i internacionals. Els convidats ho estaven passant genial i no volien que la festa acabés!

(Cristina Martorell – Es va casar el 20/07/2013)