EspañolCatalà

Acabem de rebre aquest reconeixement de Bodas.net per estar entre el 5% de les empreses més recomanades i millor valorades pels nuvis i núvies d’aquest Portal. Moltíssimes gràcies a totes les parelles que heu confiat en nosaltres!

Tot l’equip de Disco Mòbil MR els desitgem Bon Nadal i un 2014 ple de salut, sort i feina.

Nadal 2014

El passat mes de juny de 2013, vam sonoritzar un concert molt especial al Castell d’Empordà, a la Bisbal d’Empordà. Els nuvis van sorprendre als seus convidats amb els Gipsy Kings, que van interpretar les cançons més famoses de la seva carrera.

Quina altra millor manera de sorprendre a una fanàtica de Sau, que el teu ja marit et porti al mismíssim excomponent de Sau, Pep Sala, i et canti en directe el “Boig per tu” per iniciar el ball. Va ser el 2010, al Park Hotel San Jorge, i els protagonistes, en Carles i l’Elisabet.

Moltíssimes felicitats parella!

Impressionant casament el d’en Jose i la Laura el passat 29 de setembre de 2012 al Lotus Blau de Santa Coloma. Els companys de la Chapó orquestra, on canta la núvia, van acabar la festa dedicant-li aquesta preciosa cançó de Roberto Carlos: Un millón de amigos.

Felicitats parella!

Navegant per la xarxa, hem anat a parar a aquest bonic vídeo del postboda d’en Dani i la Sara amb comentaris i opinions de com va ser el seu casament el passat 2012. És un muntatge de D2Fotovideo.

Que bé ho vam passar! Nosaltres, els primers!

La nostra cantant María del Carmen Rodríguez fou l’encarregada de tancar les desfilades del Saló Tot Nuvis de Girona 2010.